Blog
jun 26

Kun jij geld besparen op jouw autoverzekering?

Wil jij weten of je geld kunt besparen op jouw autoverzekering en hoeveel dat is per jaar? Ga dan eens naar de website van Overstappen.nl. Hier kun je meer dan 28 autoverzekeraars met elkaar vergelijken. Vergelijk jouw autoverzekering met het aanbod van andere verzekeraars of met het aanbod dat jouw autoverzekeringsmaatschappij jou doet op deze vergelijkingssite. Je komt waarschijnlijk nog voor verrassingen te staan. Wanneer je op overstappen.nl jouw autoverzekering wil vergelijken hou dan een paar gegevens bij de hand zoals; kenteken – opgebouwde schadevrije jaren – gewicht auto – (ingebouwde) accessoires. Vul de gevraagde gegevens in en je krijgt direct een up-to-date overzicht. Hierin vind je de goedkoopste verzekeraar én de verzekeraar met het beste aanbod. Bekijk wel of alle gegevens kloppen, met name het eigen risico bedrag! Als jij nu geen eigen risico betaald kun je dit bij de verzekeraar van jouw keuze ook aanpassen.

Kan jouw autoverzekering goedkoper?

In de meeste gevallen ben je al jaren verzekerd bij dezelfde autoverzekeraar. Die bevalt goed, zeker als je nooit schade hoeft te claimen. Maar weet je zeker dat je niet te veel betaald voor jouw autoverzekering? Wist je dat verzekeringsmaatschappijen niet aan hun vaste klanten doorgeven dat zij de verzekeringspremie verlagen? Die nieuwe autoverzekeringspremie geldt dan wel voor ‘nieuwe’ klanten maar niet voor klanten die al jaren hun premie betalen. Wil je weten of jij ook te veel betaald voor jouw autoverzekering vergelijk dan jouw autoverzekering met het aanbod van meerdere autoverzekeraars. Zorg ervoor dat je, net als wanneer je een nieuwe verzekering afsluit, een aantal gegevens bij de hand hebt. In dit geval is het wel zaak dat je de gegevens die nu op jouw autoverzekering zijn aangegeven ook invult op de site van Overstappen.nl. Dan worden deze gegevens vergeleken met wel 28 verschillende autoverzekeraars.

Zoek de goedkoopste én beste autoverzekering via Overstappen.nl

Je bent waarschijnlijk op zoek naar de goedkoopste én de beste verzekering die bij jou en jouw auto past. Er zijn heel veel verzekeringsmaatschappijen die ook nog eens een groot aanbod autoverzekeringen aanbieden. Wat past dan het beste bij jou en jouw auto? Bepaal eerst welke dekking belangrijk is voor jou. De dekkingen waaruit je kunt kiezen zijn WA, WA plus en All Risk. Is je auto ouder en heb je de (geld) middelen om bij total loss verklaring hiervan een andere te kopen kies dan voor een WA verzekering. Wil je iets meer dekking dan is de WA plus de beste optie. Bij een nieuwe auto of een auto gekocht met geleend geld kun je het beste kiezen voor een All Risk. Als je gaat vergelijken op Overstappen.nl kun je ook kiezen voor een eigen risico waardoor de premie ook lager wordt.

About The Author