Blog
feb 19

Geniet van een heerlijk wellness arrangement

De één gaat het liefst iedere week, terwijl de ander het na een half uurtje wel weer zat is. Met name vrouwen kunnen zich enorm verheugen op een dagje wellness maar de meeste mannen houden zich liever met iets anders bezig. Toch is het ontzettend goed om eens in de zoveel tijd even helemaal tot rust te komen en je lichaam te ontspannen. Wellness is daarvoor een voor de hand liggende optie, en dat is natuurlijk niet zonder reden. Het is namelijk de perfecte manier om je lichaam de rust te geven die het nodig heeft. Denk even aan helemaal niets anders dan jezelf op het moment dat je lekker in het bubbelbad zit of wanneer je even onder de zonnebank gaat. Maak je hoofd leeg en vergeet je drukke agenda. Het is nu tijd om aan jezelf te denken!

Kom even helemaal tot rust

Een dagje of weekendje naar een wellness doet je lichaam en geest ontzettend goed. Maar, naar welke wellness kun je dan het beste gaan? Afhankelijk van waar je woont kun je een wellness of spa in de buurt op zoeken. Kom je uit het oosten van het land? Neem dan zeker eens een kijkje op de pagina https://www.wilmersberg.nl/nl/faciliteiten/wellness-hotel-twente. Dit wellness hotel biedt wellness arrangementen aan maar je kunt er ook naartoe gaan voor een middagje verwennerij. Neem plaats in de infrarood sauna of kom even helemaal tot rust in het verwarmde binnenzwembad met jetstream. Daarnaast beschikt dit wellness hotel ook over een whirlpool, Turks stoombad en een fitnessruimte. Zo kun je je moment van rust ook nog afwisselen met een intensieve work-out.

Actief bezig zijn

Vind je het fijn om je wellness ervaring af te wisselen met intensieve activiteiten? Dan kun je naast de fitnessruimte ook nog een balletje slaan op de tennisbaan of golfbaan, of een wandeling/fietstocht maken door de prachtige Twentse omgeving. De perfecte balans tussen wellness en actie!

About The Author

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *