Blog
jun 07

Een ex lease auto kopen doe je het best online

Een ex-lease auto kopen doe je het best online! Het maakt daarbij niet uit of je in Best, Eindhoven of in een andere woonplaats in Nederland woont. Maar waarom zou je kiezen voor het kopen van een ex lease auto? Nou daarvoor zijn meerdere goede en eenvoudige redenen te verzinnen!

Waarom een ex lease auto kopen?

Lease auto’s worden over het algemeen goed onderhouden omdat de leasemaatschappij dat verplicht. Een ex lease auto heeft dus vaak een compleet onderhoudsboekje waarin je precies kunt zien welke onderdelen er in de afgelopen jaren vervangen zijn en welke onderhoudsbeurten de ex lease auto gehad heeft. Daarnaast zijn ex lease auto’s vaak nog maar enkele jaren oud en hebben over het algemeen niet zo heel veel kilometers gereden. Ben je op zoek naar een goede tweedehands auto dan is een ex lease auto kopen dus een goed plan!

Waar kan ik betrouwbaar een ex lease auto kopen?

Via de webshop van Bynco.om kun je eenvoudig een groot assortiment ex lease auto’s bekijken die te koop worden aangeboden. Staat de ex lease auto die jij graag wil hebben erbij? Bestel deze dan en laat de ex lease auto kosteloos thuisbezorgen! Online een ex lease auto kopen lijkt misschien eng en onbetrouwbaar, maar Bynco heeft zoveel veiligheden ingebouwd dat het veiliger is dan het kopen bij een reguliere garage!

Veilig online een ex lease auto kopen

Heb jij de perfecte ex lease auto gevonden in de webshop van Bynco? Laat deze dan thuis bezorgen op een door jouw gekozen dag en tijdstip. Betaal de auto op het moment dat deze wordt afgeleverd en maak gebruik van de proefperiode van 14 dagen waarin je de auto geheel kunt testen. Kom je er in deze 14 dagen achter dat je toch een verkeerde auto gekozen heb, lever de ex lease auto dan kosteloos terug aan Bynco en ontvang het gehele aankoopbedrag terug. Ben je tevreden met je nieuwe ex lease auto dan gaat op dat moment een garantieperiode in van 180 dagen. Mocht er onverwacht dus toch nog een defect ontstaan aan jouw auto dan wordt de auto gerepareerd op de kosten van Bynco.

About The Author